Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 11:12

Το www.atpreveza.gr ανήκει στα πρώτα 231 πιστοποιημένα διαδικτυακά μέσα πανελλαδικά

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε συνέχεια της λειτουργίας του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, προχώρησε στην ανάρτηση των στοιχείων των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων – μελών αυτού. Η ενημέρωση της λίστας θα είναι διαρκής, καθώς η εγγραφή νέων μελών συνεχίζεται. Ως τώρα έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση 231 διαδικτυακών μέσων.

Ανάμεσα στα πιστοποιημένα μέσα και μάλιστα στην κατηγορία ενημέρωση-επικοινωνία είναι και το www.atpreveza.gr. Το διαδικτυακό μέσο που εμπιστεύεστε για την τοπική σας ενημέρωση έχει αριθμό μητρώου 12882 και ήταν μάλιστα αρχικώς και στα πρώτα 196 που είχαν πιστοποιηθεί, έχοντας εξ’ αρχής όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, ενώ οι εργαζόμενοί του είναι δημοσιογράφοι μέλη Ενώσεων. Αποτελεί δε μία αναγνώριση της δουλειάς και των κόπων μας ως atpreveza.gr.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο διαδικτυακό τοπίο, επιδιώκοντας να καταπολεμήσει την «πειρατεία» που υπάρχει σε αυτό και να ενισχύσει τη διαφάνεια και ασφαλώς η πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Το σήμα πιστοποίησης μέλους του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, που θα φέρει σε εμφανές σημείο της αρχικής του σελίδας κάθε εγγεγραμμένο διαδικτυακό μέσο είναι αυτό:

58f63175cd3a18233951d980

Δείτε την δήλωση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, για την ανάρτηση της λίστας των πιστοποιημένων μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.