Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 11:05

Εκδήλωση από την ΕΕΔΥΕ στην Πρέβεζα

Στο πλαίσιο της μεγάλης πορείας ειρήνης ενάντια στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ακτίου που διοργανώνουν Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας - Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Λευκάδας - Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας -Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας - φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής, η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας της ΕΕΔΥΕ διοργανώνει συζήτηση-ενημέρωση για τους οξυμένους ανταγωνισμούς στην περιοχή και τον κίνδυνο από την εμπλοκή της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου στις  8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (Όαση) με κεντρικό θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι. Οι κίνδυνοι για το Λαό μας από την εμπλοκή της Ελλάδας».

Το θέμα θα αναλύσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.                                                  

Θα ακολουθήσει συζήτηση για το θέμα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όσο οι ιμπεριαλιστές θα ληστεύουν και θα ματώνουν τους λαούς στις χώρες του κόσμου , τόσο θα θεριεύουν τα κύματα των ξεριζωμένων με νέα θύματα, θυσία στο βωμό των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων και επιδιώξεων όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με τις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ –ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ στην πρώτη γραμμή του λυσσαλέου ανταγωνισμού, για νέες αγορές, φυσικούς πόρους, δρόμους μεταφοράς και κατοχύρωσή τους σε θέσεις γεωστρατηγικής σημασίας».