Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 15:23

Τεράστια πολιτική ήττα για τη δημοτική αρχή – Δικαίωση της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ακύρωση των αποφάσεων ορισμού των ΔΣ της ΔΕΥΑΠ και του ΔΛΤ

«Κάνουµε δεκτή την από 19.04.2017 προσφυγή των κ.κ Κλάπα Μιλτιάδη, Νόβα Ιωάννη, Κωστούλα Βασιλείου, δηµοτικών συµβούλων, επικεφαλής των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και έξι επιπλέον δηµοτικών συµβούλων της ελάσσονος αντιπολίτευσης του ∆ήµου Πρέβεζας (σύνολο προσφευγόντων εννιά) και ακυρώνουµε την αριθµ. 121/2017 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Πρέβεζας, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας».

IMG 0284

Με τη λιτή αυτή ανακοίνωση της απόφασης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έκανε δεκτή την προσφυγή των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, κατά των αποφάσεων των ορισμών των μελών των ΔΣ της ΔΕΥΑΠ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ αναλυτικά το σκεπτικό των αποφάσεων που δικαιώνει την ελάσσονα αντιπολίτευση για την πολιτική της στάση και τις καταγγελίες της, ενώ η παράταξη της πλειοψηφίας θα πρέπει πλέον στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να δώσει πολιτικές «απαντήσεις» για τις επιλογές της.