Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 10:16

Αγωγές επιχειρήσεων συμφερόντων Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κατά του Δήμου Πρέβεζας

Σύνηθες θέμα στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας είναι το: «Άσκηση ένδικων μέσων και εξουσιοδότηση Νομικού Συμβούλου». Κι αυτό γιατί είναι για αρκετούς επαγγελματίες η μόνη διέξοδος για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους από το Δήμο.

Στη συνεδρίαση της 11ης Μαΐου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας κλήθηκε να αποφασίσει για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά των αποφάσεων του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας, το οποίο δικαίωσε δύο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Πρέβεζας, αμφότερες συμφερόντων του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, για τα παρακάτω χρηματικά ποσά: 2.910 € με το νόμιμο τόκο στην πρώτη περίπτωση και 2.010 € με το νόμιμο τόκο στη δεύτερη περίπτωση, για μισθώσεις κλινών για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του έτους 2011 έως και τον Φεβρουάριο του έτους 2013 και για μισθώσεις κλινών για το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του έτους 2011 έως και τον Φεβρουάριο του έτους 2013, αντιστοίχως.

Για μεγάλα χρονικά διαστήματα δηλαδή, ο Δήμος δεν πλήρωνε επιχειρήσεις που φιλοξενούσαν επισκέπτες στην πόλη της Πρέβεζας, για λογαριασμό του Δήμου. Αυτή τη φορά οι επιχειρήσεις τυγχάνει να είναι συμφερόντων άλλου αιρετού εκπροσώπου της τοπικής κοινωνίας.