Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 01:36

«Καύσωνας» για τους ασθενείς του Ν. Πρέβεζας – Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ

Με «διπλό χτύπημα» - ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), καταγγέλλει το ΓΝ Πρέβεζας, αλλά και τα ΚΥ Θεσπρωτικού, Καναλακίου, Φιλιππιάδας, Πάργας, πως δεν παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες σε περιπτώσεις καύσωνα στους ασθενείς, ενώ ασκεί δριμύτατη κριτική στο Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση.

Στην αναφορά της για το ΓΝ Πρέβεζας αναφέρει: «Δεν υπάρχει κλιματιστική κάλυψη σε όλες τις κλινικές», ενώ για τα ΚΥ προσθέτει: «Βράζουν από τη ζέστη. Υποφέρουν οι ασθενείς και το προσωπικό. Τα ελάχιστα κλιματιστικά μουσειακού τύπου που διαθέτουν είναι παμπάλαια χωρίς απόδοση. Δεν επισκευάζονται γιατί δεν υπάρχουν πια ανταλλακτικά στην αγορά. Διαμαρτύρονται οι ασθενείς και το προσωπικό. Έχουμε λιποθυμίες ηλικιωμένων ασθενών».

Η ΠΟΕΔΗΝ με… μπαράζ ανακοινώσεων έχει κηρύξει «ανένδοτο» στην Κυβέρνηση, ωστόσο πέρα από τις όποιες υπερβολές ή μικροπολιτικές σκοπιμότητες, τα προβλήματα που περιγράφει στις ανακοινώσεις της είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων υπαρκτά και δυστυχώς δυσεπίλυτα εδώ τα χρόνια των Μνημονίων.