Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 14:50

Στο Λιμάνι της Πρέβεζας το "Aegean Odyssey"

Στο λιμάνι της Πρέβεζας βρίσκεται από το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Odyssey», προερχόμενο από τη Μονεμβασιά, το οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Στο πλοίο επιβαίνουν 450 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων, κυρίως Αμερικάνοι και Άγγλοι, οι οποίοι σήμερα το πρωί πήραν ήδη μια πρώτη γεύση από τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Η πλειοψηφία των επιβατών επιβιβάστηκαν σε εννιά λεωφορεία και επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης, την αρχαία Νικόπολη αλλά και το βυζαντινό ναό της Άρτας, την Παναγία την Παρηγορήτισσα, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που περπάτησαν στην παραλία και τα στενά του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας.

DSC07030 copy

Τους επιβάτες υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι του ταξιδιωτικού γραφείου “Zenebissis travel” σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και όπως μας επισήμαναν το ίδιο πλοίο θα βρίσκεται και πάλι στο Λιμάνι της Πρέβεζας στις 15 Οκτωβρίου, κλείνοντας ουσιαστικά τον κύκλο των κρουαζιερόπλοιων που επισκέφτηκαν φέτος την Πρέβεζα και την Πάργα.

IMG 9629 copy

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στην Πάργα «έδεσε» για αρκετές ώρες το κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, με 335 επιβάτες.