Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 01:04

Νέα «χτυπήματα» σε επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας – «Επιστρατεύονται» security

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr για την ένταση των κρουσμάτων κλοπών και δολιοφθορών στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας και την επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή (διαβάστε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) και τα «χτυπήματα» συνεχίζονται.

Άγνωστοι επιχείρησαν το βράδυ της Κυριακής να διαρρήξουν με λοστούς συνεταιρισμό αγροτικών προϊόντων, που είναι εγκατεστημένος στην περιοχή, ενώ «χτυπήματα» έχουν γίνει και σε άλλες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως επαγγελματίες με εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας κατέφυγαν στη λύση της ανάθεσης της φύλαξης σε ιδιωτικές εταιρείες security, μήπως μετριαστεί κάπως η ζημιά, στην οποία υπόκεινται.

Αν όμως για τις επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. οι security είναι μία λύση, ποια είναι η λύση για εκείνους που διατηρούν αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες στην περιοχή και έχουν δει το βιός τους να ρημάζεται;

Το θέμα απασχολεί πλέον ολοένα και πιο έντονα το δημόσιο διάλογο και δεν αποκλείεται να τεθεί προς συζήτηση και στα αρμόδια όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο προσεχές χρονικό διάστημα.