Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 09:10

Ύστατη προσπάθεια να δοθεί λύση στο θέμα του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και στα προβλήματα ασφαλείας

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας αποφάσισε ομόφωνα στις 6/7/2017 την απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη ύψους 7.000 του έργου «Προμήθεια Σωληνώσεων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, λόγω κατάρρευσης του εσωτερικού δικτύου των αγωγών».

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ύστατη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου να λύσει έστω και την τελευταία στιγμή τα σοβαρά προβλήματα ασφαλείας του Κολυμβητηρίου, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει, έστω κάποιες εβδομάδες το φετινό καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στα πρακτικά της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στη μελέτη που εκπόνησε αναφέρει ρητά πως η κατάρρευση του εσωτερικού δικτύου των αγωγών της μεγάλης πισίνας, έχει δημιουργήσει προβλήματα λειτουργίας και ασφάλειας στο χώρο, κυρίως λόγω βραχυκυκλώματος με τις Η/Μ εγκαταστάσεις με κίνδυνο την ηλεκτροπληξία.

Χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. δεν έχει καταφτάσει μέχρι στιγμής και πλέον ο Δήμος είναι αναγκασμένος να στηριχθεί στις δικές τους δυνάμεις.

Στον αντίποδα, το γεγονός ότι Ιούλιο μήνα δε λειτουργεί Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Πρέβεζα δεν τιμά κανέναν…