Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 09:11

Διευκρίνιση περί των δύο συλλόγων που ζήτησαν την παραχώρηση χρήσης του Ναυτικού Μουσείου Πρέβεζας…

Στις 29 Ιουλίου 2017 το atpreveza.gr σας είχε μεταφέρει το ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) από την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, για την επιστροφή των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων στο χώρο του Ναυτικού Μουσείου Πρέβεζας (Παλαιά Σφαγεία).

Αξίζει να διευκρινίσουμε, καθώς αρκετοί αναγνώστες δεν γνώριζαν την ύπαρξη του «Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας», πως οι σύλλογοι που ζήτησαν τη χρήση είναι δύο.

Το Αθλητικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - PREVEZA YACHT AND SAILING CLUB», με έδρα την Πρέβεζα, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Ιωάννη Τέφα και ζητά την παραχώρηση χώρων και εγκαταστάσεων του Ναυτικού Μουσείου, που είναι αναγκαία προκειμένου να προχωρήσει η εγγραφή του σωματείου στις αντίστοιχες Ελληνικές Ομοσπονδίες των ναυτικών, θαλάσσιων και υδάτινων σπόρο και αθλημάτων, ώστε να είναι εφικτή η έκδοση ατομικών αθλητικών δελτίων και η συμμετοχή σε αντίστοιχους αγώνες.

Ο «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας», που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Αλεξίου και ζητά επίσης την παραχώρηση της χρήσης του Ναυτικού Μουσείου για άθληση νέων για απόκτηση ναυτικών δεξιοτήτων (ιστιοπλοϊα, κωπηλασία, θαλάσσιο σκι, καγιάκ).