Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 09:36

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr για το Master Plan του λιμανιού – Συγκροτήθηκε η τριμελής επιτροπή για το διαγωνισμό του Τεχνικού Συμβούλου

Την επιβεβαίωση μέχρι… κεραίας (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ), του ρεπορτάζ του atpreveza.gr για την προκήρυξη του έργου-υπηρεσία «Τεχνικός σύμβουλος για την τροποποίηση του Master Plan Λιμένα Πρέβεζας», από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας και για το σχεδιασμό της νέας διοίκησης με Πρόεδρο του Ταμείου τον κ. Βαγγέλη Συγκούνα, αποτελούν τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση στις 16 Αυγούστου.

Εγκρίθηκε αρχικά η τριμελής επιτροπή του διαγωνισμού για τον τεχνικό σύμβουλο, που αποτελείται από δύο υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας και τον κ. Τάκη Παππά, μέλος του Δ.Σ. του ΔΛΤ, που είναι και εκπρόσωπος του ΤΕΕ, ενώ στην εισήγησή του προς τα άλλα μέλη στη συνεδρίαση, ο κ. Συγκούνας τόνισε ότι οι ανάγκες του λιμένα έδειξαν ότι απαιτείται η τροποποίηση του Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) ώστε να αξιοποιηθούν περισσότερες θέσεις στο θαλάσσιο μέτωπο του λιμένα. Έτσι θα δημιουργηθεί μία τουλάχιστον θέση στο ανατολικό μέτωπο ενώ θα κατασκευασθεί σταθερός κυματοθραύστης προστασίας του τουριστικού λιμένα. Επίσης, θα δημιουργηθεί η υποδομή για την επίσκεψη κρουαζιεροπλοίων (χερσαία) αλλά και θα βελτιωθεί ο χώρος για τον ελλιμενισμό των σκαφών, είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δ.Σ.