Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 20:53

Συναντήσεις Μπαϊλη στην Αθήνα για το έργο των κρηπιδωμάτων του λιμένα Πρέβεζας

Η συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο της πόλης πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, θεωρείται συνάντηση προετοιμασίας για τα ραντεβού που θα έχει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα ο κ. Μπαϊλης, στο Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

0ddeb4653ab705a187cebd9586be0f47 L

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr στην ατζέντα της συζήτησης με τον κ. Τσακαλώτο βρέθηκε το έργο των κρηπιδωμάτων του λιμένα Πρέβεζας, ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερα κρίσιμο, το οποίο έχει περάσει από… 40 κύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν θετικές ενδείξεις πως μπορεί το έργο να χρηματοδοτηθεί είτε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου είτε από το ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ και για το λόγο αυτό έχει ήδη διαβιβαστεί στο Υπουργείο σχετική μελέτη που υπήρχε.

Θα επιδιωχθεί και συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπως επίσης και στο Υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Τσακαλώτο, ως συνέχεια της συνάντησης της Πρέβεζας.