Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 19:24

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Τετάρτη

dsdecember

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:

1. Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης της κοινωφελούς επιχείρησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τεκμηρίωση των εσόδων -εξόδων της, και έγκριση και ψήφιση πίστωσης για τη χρηματοδότησή της από το Δήμο Πρέβεζας .

2. Έγκριση της αριθμ. 151/2017 Απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2017.

3. Έγκριση της αριθμ. 60/2017 Απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, για υπαγωγή στη ρύθμιση των συναφθέντων δανείων με το Τ.Π. & Δανείων.

Το πρώτο θέμα κρίνεται ως κατεπείγον, διότι υπολείπεται ποσό χρηματοδότησης 50.000,00 € από το Δήμο Πρέβεζας και πρέπει να αποδοθούν οφειλόμενες μισθοδοσίες εξαμήνου υπαλλήλων της Επιχείρησης και λοιπές δαπάνες.

Το δεύτερο θέμα κρίνεται ως κατεπείγον, λόγω της άμεσης λήξης της προηγούμενης σύμβασης της ανωτέρω υπηρεσίας και για να μην μείνει ο εμπορικός λιμένας χωρίς υπηρεσία φύλαξης.

Το τρίτο θέμα κρίνεται ως κατεπείγον, διότι έως την 31η/10/2017 θα πρέπει να έχει αποσταλεί η σχετική αίτηση από την ΔΕΥΑΠ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα οποία καθορίζονται τα προς επιμήκυνση δάνεια και ο χρόνος επιμήκυνσης αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 50 παρ. 3 του Ν. 4483/2017.