Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 19:32

Διαψεύδει ο Δήμαρχος τα όσα ισχυρίζονται στην ΚΤΥΠ για το νέο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας – Συνάντησε γονείς, μαθητές, καθηγητές

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο της Πρέβεζας, ανάμεσα στο Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη και αντιπροσωπεία του 15μελους των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, τον διευθυντή του Σχολείου και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο κ. Μπαϊλης διέψευσε ενώπιων των μαθητών, τα όσα είπαν στο atpreveza.gr, οι μηχανικοί της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τονίζοντας πως η προμελέτη είναι ήδη έτοιμη και προχωράνε κανονικά οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου σε οικόπεδο στο Μύτικα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν το γνωρίζουν αυτό στην ΚΤΥΠ…

Μαθητές και γονείς ζήτησαν από τον κ. Μπαϊλη να κάνει κάποιες ενέργειες, ώστε να έρθει το Μουσικό Σχολείο μέσα στην πόλη, καθώς το υπάρχον κτίριο είναι ακατάλληλο.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει, ούτε καν στα στρατόπεδα που είναι αναξιοποίητοι χώροι, ενώ στο Κάστρο του Αγ. Ανδρέα, αρμοδιότητα έχει η Π.Ε. Πρέβεζας.

 

-Νέα ενημέρωση 8/11/2017 - 12.18μ.μ.

Μία διευκρίνιση αναφορικά με ένα σημειο του ρεπορτάζ που σας μεταφέραμε παραπάνω: Ζητήθηκε στη συνάντηση η ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, εντός της πόλης της Πρέβεζας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει διάθεση να... τορπιλιστεί η προσπάθεια που ήδη γίνεται.