Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 15:51

Χορήγηση υποτροφιών από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

tei

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ηπείρου, ο απόφοιτος του τμήματος με τον μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου δικαιούται πλήρους υποτροφίας από το ΤΕΙ Ηπείρου δηλ. 100% απαλλαγή των διδάκτρων. Επίσης, δίνονται υποτροφίες που αντιστοιχούν στο πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικού ποσού των διδάκτρων σε μέχρι και 5 αποφοίτους του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τον μεγαλύτερο κατά σειρά βαθμό πτυχίου, εφόσον είναι πάνω από επτά και πέντε (7,5).

Η Γενική Συνέλευση του ΠΜΣ στη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου 2017 αποφάσισε να χορηγηθούν 5 υποτροφίες (μία πλήρης – απαλλαγή 100% των διδάκτρων, και τέσσερις μερικές – απαλλαγή 50% διδάκτρων) σε 5 φοιτητές και φοιτήτριες.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που διέπει τις μεταπτυχιακές σπουδές το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής τον Μάρτιο του 2018 θα αναμορφώσει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα. Ο στόχος είναι να αυξηθούν οι χορηγούμενες υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που αποδεδειγμένα διαθέτουν χαμηλό εισόδημα από τον επόμενο κύκλο σπουδών που θα προκηρυχθεί την άνοιξη του 2018.

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. Χαρίλαος Ναξάκης