Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 14:46

Το atreveza.gr συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων - Αύριο η Πρέβεζα απεργεί...

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ όλης της χώρας σήμερα απεργούν και το www.atpreveza.gr συμμετέχει στην απεργία.

Δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και καμία δημοσιογραφική και ενημερωτική εκπομπή από το εσωτερικό ή το εξωτερικό . Το ίδιο ισχύει και για τις ενημερωτικές-ψυχαγωγικές εκπομπές, που είναι εσωτερικές ή εξωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ και των ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και για τους συναδέλφους, που απασχολούνται σε αυτές. Στις περιπτώσεις αυτές δεν θα μεταδοθεί ούτε μαγνητοσκοπημένη ή ηχογραφημένη εκπομπή.

Δεν θα εκδοθεί κανένα Δελτίο Τύπου και οι συντάκτες δεν θα παραστούν σε καμία συνάντηση, συνέντευξη ή briefing.

Δεν θα συνταχθεί και δεν θα παραδοθεί ή χρησιμοποιηθεί από τη διεύθυνση οποιουδήποτε εντύπου, ηλεκτρονικού ή ψηφιακού Μέσου, κανένα κείμενο δημοσιογράφου δημοσιευμένο ή αδημοσίευτο.

Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στα ΜΜΕ, είναι άνθρωποι που δουλεύουν πολλές ώρες για να μπορέσουν να ζήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Υφίστανται λυσαλλέα επίθεση και εκβιασμούς από εργοδοτικούς μηχανισμούς, που θέλουν να επιβάλλουν εργασιακό «Μεσαίωνα» στα ΜΜΕ και να «πνίξουν» κάθε φωνή που κάνει το επάγγελμά μας-λειτούργημα.

Εκείνοι που «αμαυρώνουν» στον κλάδο μας και «χορεύουν» σε... ρυθμούς διαπλοκής δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

 

*Το www.atpreveza.gr θα αναρτήσει κάποιο επιπλέον κείμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο σε περίπτωση που η συντακτική του ομάδα κρίνει πως είναι άκρως σημαντικό για την ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Καλή δύναμη και θα τα πούμε σύντομα μέσα από την καθημερινή σας ενημέρωση...

 

Η διαχειριστική ομάδα της ιστοσελίδας

Δημήτρης Πάτσης-Παναγιώτης Τσόγκας

 

Aύριο η Πρέβεζα απεργεί. 

Στις 10.00π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, θα συγκεντρωθούν μέλη του Ε.Κ., πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και πολίτες, ενώ στο ύψος της Τράπεζας Κύπρου στις 8.30π.μ. θα έχουν προσυγκέντρωση τα μέλη της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εργαζομένων της Πρέβεζας.

Στις 9.30π.μ. στο Φόρο θα συγκεντρωθούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ, του σωματείου οικοδόμων, καθώς και απλοί πολίτες της Πρέβεζας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πρέβεζα αύριο, στο www.atpreveza.gr