Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 17:49

Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο: «Σημαντική άνοδο σημείωσε το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ»

Το atpreveza.gr είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ του στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας – Περιφέρειας Ηπείρου (δείτε ΕΔΩ). Στο πλαίσιο αυτό, το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Οι αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας εκφράστηκαν με την μεγάλη συμμετοχή και βέβαια με την σημαντική άνοδο σε ψήφους ποσοστά αλλά και στην εκλογή αντιπροσώπων  του ψηφοδελτίου που στήριξε το ΠΑΜΕ.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες , που στήριξαν με την ψήφο τους το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που στήριξε το ΠΑΜΕ) , αποτελούν δύναμη ελπίδας για το αύριο.

Για το αύριο του αγώνα και της διεκδίκησης στο πλάι των λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και τη συρρίκνωση των υπηρεσιών, στη φορομπηξία και την ανταποδοτικότητα, ενάντια στη συντριβή δικαιωμάτων και την αφαίρεση κατακτήσεων, που προωθούν χέρι-χέρι Περιφερειακές αρχές, Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε αταλάντευτα για ένα σύλλογο οργανωτή και εμπνευστή των αγώνων του σήμερα και του αύριο, για τη ζωή που μας αξίζει, για μια ζωή με δικαιώματα».