Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 22:17

Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ: “Σύντομα εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας” - Το Ι.Σ.Ν. δωρίζει το ελικόπτερο στο Άκτιο

“Είδηση” για το Νομό Πρέβεζας και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική έβγαλε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Τομέα ΕΚΑΒ Λευκάδας την περασμένη Παρασκευή.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, όσο και ο Διευθυντής ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας Βασίλης Παπαδιώτης και ο κ. Μυλωνάς ανακοίνωσε στους παριστάμενους ότι σύντομα -πριν το καλοκαίρι- θα έχουμε την εγκατάσταση νέου Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας, ενώ παράλληλα πριν το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν και οι αεροδιακομιδές στο Άκτιο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι αεροδιακομιδές θα γίνονται με ελικόπτερο που θα σταθμεύει στο Άκτιο, το οποίο θα είναι δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Επιπλέον για το σταθμό του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, που αποτελεί διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, “αγκάθι” παραμένει το θέμα της στελέχωσής του με προσωπικό, ωστόσο φαίνεται πως θα βρεθεί τελικά η “φόρμουλα” για να λειτουργήσει όπως πρέπει.