Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 11:20

12 προσλήψεις ΥΕ εργατών καθαριότητας-συνοδών απορριμματοφόρων στο δήμο Πρέβεζας για 2 μήνες

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό , διάστημα δώδεκα (12) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητα ως εξής :

dhmos

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών έως 65.

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν .

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 & 17 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

 Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας .

 Βεβαίωση ανεργίας .

 Βεβαίωση απογραφής ασφαλισμένου ΙΚΑ

 Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση

 Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας Δήμου Πρέβεζας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου Μπαχούμη & 2, έως και 23-3-2018.

Δ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ανάρτηση , της ανακοίνωσης να γίνει στον χώρο των ανακοινώσεων του Δήμου Πρέβεζας της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου και Δημοτική Ενότητα Λούρου συντασσομένου κατ ' άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης.