Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:25

Συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Πρέβεζας για τις κατεχόμενες δημοτικές εκτάσεις – Καταθέτουν και υπάλληλοι

Το... κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πρέβεζας αναμένεται να περάσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, τις επόμενες ημέρες υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας και ενδεχομένως και μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία έπειτα και από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, για το αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες για την υπόθεση των κατεχόμενων εκτάσεων (ή αλλιώς καταπατημένων) στο Δήμο.

Όπως έχουμε επισημάνει είναι ένα θέμα αρκετά σύνθετο (δείτε ΕΔΩ την ενημέρωση του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη), το οποίο αποτέλεσε και θέμα συζήτησης ανάμεσα στο Δήμαρχο και τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη σε πρόσφατη συνάντησή τους (δείτε ΕΔΩ).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένονται και τα συμπεράσματα της Εισαγγελίας, καθώς θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ το τοπίο, αναφορικά με το τι θα μπορούσε να γίνει και πως θα μπορούσε να γίνει, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη και πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο, για το αν το θέμα μπορεί να λυθεί κεντρικά.