Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:28

Στην οικονομική επιτροπή θα έρθει εκ νέου το θέμα του δημοτικού camping στη θέση “Τσούκες” στο Κανάλι Πρέβεζας

Κατά το πρόσφατο παρελθόν το θέμα του δημοτικού camping στη θέση “Τσούκες” στην παραλία Καναλίου έχει απασχολήσει με ιδιαίτερη ένταση το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ παλαιότερο ρεπορτάζ), με την οικονομική επιτροπή να απειλεί μέχρι και με έξωση την εταιρεία που το έχει ενοικιάσει. Μία σειρά γεγονότων φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο το θέμα της ενοικίασης και της χρήσης του και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το θέμα ήταν να έρθει προς συζήτηση και λήψη απόφασης ήδη δύο φορές σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, ωστόσο παίρνει αναβολές, καθώς η νομική υπηρεσία του Δήμου μελετά προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

Θυμίζουμε πως η “κεφαλή” της εταιρείας που το είχε ενοικιάσει για 6 χρόνια (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), έχει φύγει από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες (συστάθηκε ωστόσο ως Α.Ε. κάτι που σημαίνει πως αυτό νομικά δεν παίζει κάποιο ρόλο), ενώ στο προσεχές χρονικό διάστημα ο χρόνος ενοικίασης του camping (6 έτη) ολοκληρώνεται, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, καθώς υπάρχουν και αρκετές εκκρεμότητες.

Είναι ένα ζήτημα αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας του Δήμου, σε μία έκταση-φιλέτο και με ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση του θέματος, πιθανότατα στην προσεχή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, για να φανεί και ποια θα είναι η πολιτική του Δήμου πάνω στο θέμα τα επόμενα χρόνια.