Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 13:37

Κι άλλη απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία για την τεχνική βοήθεια κρηπιδωμάτων – Δείτε τα έγγραφα

Στις 15/12/2017 με απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Β. Συγκούνα, ανατέθηκε απευθείας η υπηρεσία “τεχνική βοήθεια για το έργο επισκευή κρηπιδωμάτων λιμένα Πρέβεζας” ύψους 24.800 ευρώ σε εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα (δείτε ΕΔΩ).

Στις 22/3/2017 και πάλι με απόφαση του Προέδρου του ΔΛΤ Πρέβεζας έγινε εκ νέου ανάθεση απευθείας της υπηρεσίας “τεχνική βοήθεια για το έργο επισκευή κρηπιδωμάτων λιμένα Πρέβεζας” ύψους 24.800 ευρώ σε εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα (δείτε ΕΔΩ).

Η πρώτη ανάθεση είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του 2017 και η δεύτερη στον προϋπολογισμό του 2018, ωστόσο έχουν την ίδια αναφορά, σε μία μελέτη που έχει ήδη γίνει (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του atpreveza.gr)

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το ζήτημα της τεχνικής βοήθειας για το έργο θα απασχολήσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, όπως άλλωστε έγινε και σε προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς είναι συζητήσιμος ο τρόπος που γίνονται οι αναθέσεις.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί το ύψος της απευθείας ανάθεσης κάθε φορά είναι εντός των ορίων του ποσού που προβλέπει ο νόμος.