Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 15:09

Έδιωξαν ειδικευόμενη γιατρό από το ΓΝ Πρέβεζας – Υπήρξαν στοιχεία για μη αυθεντικό πτυχίο

Με μία περίεργη υπόθεση ήρθε αντιμέτωπη η διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας (η επίσημη απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ), καθώς εντός της Μ. Εβδομάδας, αναγκάστηκε να καταγγείλει τη σύμβαση εργασίας ειδικευόμενης γιατρού, που εργάζεται στο ΓΝ Πρέβεζας, καθώς υπήρξαν σοβαρά στοιχεία που μαρτυρούν το ενδεχόμενο η νεαρή γιατρός να μην έχει αυθεντικό πτυχίο.

Ειδικότερα, στη διασταύρωση στοιχείων και την αλληλογραφία του Νοσοκομείου Πρέβεζας, με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρώμη, το τμήμα Ειδικευομένων Ιατρών του Υπουργείου Υγείας και το Πανεπιστήμιο L' Aquila της Ιταλίας, προέκυψαν στοιχεία για μη αυθεντικότητα του πτυχίου της Ιατρικής, αλλά και της αναγνώριση της ικανότητας άσκησης επαγγέλματος Ιατρού Χειρουργού.

Το Πανεπιστήμιο της Ιταλίας, επισημαίνει μάλιστα σε έγγραφο του προς το Νοσοκομείο, ότι θα κινήσει τις διαδικασίες προς εξακρίβωση κάθε ευθύνης σχετικά με τη μη αυθεντικότητα των εγγράφων.

Στον αντίποδα, η ιατρός επισήμανε σε όλους τους τόνους στη διοίκηση του Νοσοκομείου πως έχει γίνει κάποιο λάθος, καθώς έχει μέχρι και φωτογραφίες από την ορκωμοσία της, ενώ δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια εις βάρος της στο χώρο εργασίας της.

Πρόκειται όντως για μία πολύ περίεργη υπόθεση, που δύσκολα κάποιος μπορεί να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα.