Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 17:36

“Διακοπές του Πάσχα στη μαγευτική Πρέβεζα” έκαναν φέτος Κύπριοι – Στράτος Ιωάννου: “Δεν ήρθε τυχαία το αποτέλεσμα”

Το πακέτο “Διακοπές του Πάσχα στη μαγευτική Πρέβεζα”, με παράλληλες εκδρομές μέχρι και τη γειτονική Λευκάδα, “πούλησαν” στο χρονικό διάστημα 5/4-10/4, ταξιδιωτικά πρακτορεία της Κύπρου, που μετέφεραν Ελληνοκύπριους από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στο αεροδρόμιο Ακτίου/Πρέβεζας, με προορισμό τον τουρισμό αναψυχής, με 2 αεροσκάφη.

Οι Κύπριοι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία στην πόλη της Πρέβεζας, από τις ομορφιές και τη γαστρονομία, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και το Μουσείο, μόλις το πρωινό της Τρίτης του Πάσχα, καθώς οι αρχαιολογικοί χώροι ήταν κλειστοί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και αρμόδιος για θέματα τουρισμού Στράτος Ιωάννου, δήλωσε στο atpreveza.gr για την ολοένα και αυξανόμενη παρουσία Κυπρίων τουριστών στην Πρέβεζα:

“Είχαμε πολύ μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Κινήθηκε περισσότερος κόσμος και από το εξωτερικό και από το εσωτερικό. Μία από τις περιοχές που δώσαμε βάρος ήταν και η Κύπρος. Δεν ήρθε τυχαία το αποτέλεσμα.

Αυτό δείχνει τις προσπάθειες και το σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και των επιχειρηματιών του κλάδου, ώστε να προβάλουν την περιοχή.

Έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στο να εισπράξουμε τα οφέλη της Ιόνιας, τα οποία δεν έρχονται από μόνα τους. Δεν έγινε ένας δρόμος και πάει τέλειωσε. Σε όλη την Αττική κάναμε συνεχείς παρουσιάσεις και εκθέσεις, ώστε να έρθει κόσμος στην Ήπειρο γρήγορα και με ασφάλεια και να γνωρίσει τις ομορφιές μας.

Δε γνωρίζουν όλοι ότι η Ιόνια έγινε και δε γνωρίζουν όλοι σε ποιες περιοχές πηγαίνει. Ρίξαμε βάρος στην προβολή της περιοχής μας.

Όσον αφορά το εξωτερικό, συνεχίζουμε πιο εντατικά, εν' όψει και του καλοκαιριού. Στο Άκτιο επίσης οι πτήσεις αυξήθηκαν κατά πολύ. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά”.