Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 18:48

Θερμές ευχαριστίες από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων προς την Ιερά Μητρόπολη για την έκδοση φυλλαδίου με θρησκευτικές περιηγήσεις

Θερμές ευχαριστίες προς την Ιερά Μητρόπολη και προσωπικά προς τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο απευθύνει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας, για την έκδοση ενός περιεκτικού φυλλαδίου με θρησκευτικές περιηγήσεις.

30594745 585205275190898 6144587377110155264 o
Σε σχετικό δελτίο τύπου το ΔΣ της Ένωσης αναφέρει:

“Με την ίδρυση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας είχαμε πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς του τόπου μας για την προώθηση , την εξέλιξη αλλά και την βελτίωση του τοπικού μας τουριστικού προϊόντος. Στον κύκλο των επαφών αυτών είχαμε επισκεφθεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβεζης Κο Χρυσόστομο όπου και συμφωνήσαμε από κοινού να εκτυπώσουμε ένα φυλλάδιο με τα Μοναστήρια τις εκκλησίες τους Ναούς αλλά και τους ιστορικούς-θρησκευτικούς χώρους που έχουν τουριστικό ενδιαφέρον.
 
Πράγματι ο Σεβασμιότατος φρόντισε να εκδοθεί ένα πολύ πλούσιο και περιεκτικό φυλλάδιο για όλους τους πιο πάνω χώρους. Θέλουμε σαν Νέα Ένωση Ξενοδόχων να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο και την Ιερά Μητρόπολη για την έκδοση του φυλλαδίου και να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία για την προώθηση του θρησκευτικού μας τουρισμού. Έντυπα σε αριθμό περίπου 5.000 τεμαχίων θα βρίσκονται στους χώρους Υποδοχής (Reception) των ξενοδοχείων της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να τα προμηθευτεί για να κατατοπιστεί σε ποια σημεία βρίσκονται τα μνημεία.
 
Επάνω στα φυλλάδια υπάρχει αναλυτικός χάρτης με τα Μνημεία για να είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός τους. Η επόμενη πρόταση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων προς την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο είναι ότι θα πρέπει τα πιο πάνω Μνημεία να εντοπίζονται και μέσω GPS ως σημεία ενδιαφέροντος (P.O.I) .”

IMG 0005