Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 19:05

Πάσχα στην Πρέβεζα ... “χωρίς” αρχαιολογικό μουσείο και αρχαία Νικόπολη

Μπορεί για μια ακόμη χρονιά η Πρέβεζα να ήταν ψηλά στις επιλογές επισκεπτών για το τριήμερο του Πάσχα, ωστόσο δυστυχώς όσοι βρέθηκαν στην περιοχή δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης και την αρχαία Νικόπολη, αφού ακόμη δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

Η καθυστέρηση του Υπουργείου και φέτος είχε ως αποτέλεσμα το τριήμερο του Πάσχα να παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού, τόσο το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης όσο και ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης.

Μάλιστα επισκέπτες από την Κύπρο που ήθελαν να επισκεφτούν τους χώρους μέσα στο Σαββατοκύριακο, μας εξέφρασαν εύλογα την απορία για τους λόγους που συμβαίνει αυτό και τελικά ευτυχώς κατάφεραν να επισκεφτούν το Μουσείο και την αρχαία Νικόπολη το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν την αναχώρησή τους από την Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του atpreveza.gr οι διαδικασίες πρόσληψης αναμένεται να προχωρήσουν μέχρι το τέλος Απριλίου, μέχρι τότε τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των αργιών δυστυχώς θα επαναλαμβάνεται αυτή η εικόνα...