Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:11

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι τιμώμενη περιοχή στο 2ο Greek Travel Show-Ανοιχτή πρόσκληση της Περιφέρειας σε φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού για συμμετοχή

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι η τιμώμενη περιοχή στο 2ο Greek Travel Show που θα πραγματοποιηθεί 4 έως 6 Μαΐου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Η 2η Greek Travel Show με αυξημένες συμμετοχές, σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση της, εξελίσσεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό τουριστικό ραντεβού ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα σημείο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, προσφορές, εκπτώσεις και να γνωρίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προορισμό που θα μεταβεί για τις διακοπές του. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται ειδικός χώρος στην έκθεση για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το Σήμα Πιστοποίησης «Bike Friendly Hotel».

Στη «Γειτονιά του Ποδήλατου» θα υπάρχουν ξενοδοχεία, γραφεία και εταιρείες, που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρουν στους τουρίστες-ποδηλάτες ή σε εκείνους, οι οποίοι απλά θέλουν να εξερευνήσουν με ένα ποδήλατο την περιοχή που επιλέγουν.

Δηλώσεις συμμετοχής

Από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι η Περιφέρεια τον προσεχή Μάιο θα συμμετάσχει σε άλλες δύο εκθέσεις που διοργανώνονται στην Αθήνα.

Πρόκειται για την Greek Travel Show (4-6 Μαΐου) στην οποία η Ήπειρος είναι τιμώμενη περιοχή και στην «Ελλάδος Γεύση» (10-13 Μαΐου).

Όπως και στο παρελθόν η Περιφέρεια προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της Δήμους, φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο εκθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου για την πρώτη έκθεση και μέχρι 7 Μαΐου για τη δεύτερη.

Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την αποστολή διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα διανεμηθεί από το περίπτερο της Περιφέρειας.