Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:54

Διερευνά πως μπορεί να κάνει δική του έκταση-φιλέτο στην πόλη της Πρέβεζας ο Δήμος

Το Δεκέμβριο του 2017 σας είχαμε ενημερώσει για τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Πρέβεζας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για μία έκταση στην περιοχή “Πευκάκια” (δείτε ΕΔΩ).

Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να παρασταθεί με το νομικό της εκπρόσωπο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, κατά τη δικάσιμο της 12ης Ιουνίου 2018 και σε κάθε επόμενη μετ’ αναβολή δικάσιμο αυτής, για λογαριασμό του Δήμου και να αντικρούσει την από 11-2-2008 προσφυγή ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων της Εθνικής Τράπεζας, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρχει και άλλη οδός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr στο Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη έχει γίνει πρόταση από συνεργάτες του, ώστε να κάνει ένα διερευνητικό αίτημα ο Δήμος Πρέβεζας προς την Τράπεζα, για το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει αγορά του ακινήτου από το Δήμο και να μετατραπεί έτσι η έκταση αυτή σε έναν πραγματικό “πνεύμονα πρασίνου” για την περιοχή.

Πρόκειται για μία έκταση 2 στρ. (εκεί που είναι το γηπεδάκι τένις), που άνηκε σε ιδιώτη, κατασχέθηκε από την Εθνική το 1986 και διεκδικήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες από το Δήμο Πρέβεζας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.