Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 23:25

Πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής για την Κρυοπηγή - “Μπάχαλο” με “τηλεφωνικό” δημοτικό συμβούλιο για έξοδα φιλοξενίας του Υπουργού Εσωτερικών

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας, για πρώτη φορά, η δημοτική επιτροπή που συγκροτήθηκε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, για την παρακολούθηση και το συντονισμό των δράσεων για την αντιμετώπιση- αποκατάσταση αλλά και τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι κάτοικοι από τις ζημιές που υπέστη η Κρυοπηγή.

Η παρουσία στην Πρέβεζα του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ήταν η κατάλληλη ευκαιρία και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής έγινε μία αναλυτική ενημέρωση από τον Προϊστάμενο της Περιφερειακή Μονάδας Ηπείρου του Ι.Γ.Μ.Ε. κ. Βαγγέλη Νικολάου

Υπάρχει όμως και ακόμη ένα δημοτικό “παρασκήνιο” γύρω από την επίσκεψη Σκουρλέτη. Το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου επικοινώνησε με τους δημοτικού συμβούλους, ώστε να γίνει ένα από τα λεγόμενα “τηλεφωνικά” δημοτικά συμβούλια και να δοθεί η έγκριση για κάποια έξοδα φιλοξενίας του Υπουργού, από πλευράς Δήμου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας αντέδρασε κάνοντας λόγο για... φιέστες του Δήμου και τελικώς η έγκριση δεν προχώρησε.