Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 14:07

Στο ΚΑΣ κρίνεται νέα παράταση για να ολοκληρωθεί ο βιολογικός του Λούρου

Έχουμε αναφερθεί σε πρόσφατο αναλυτικό ρεπορτάζ μας (δείτε ΕΔΩ), για το έργο “ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΑ Δ.Δ. ΩΡΩΠΟΥ, ΛΟΥΡΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ”, που όλο ολοκληρώνεται και ποτέ δεν ολοκληρώνεται..., έχοντας καταντήσει ένα “γιοφύρι της Άρτας” εντός των ορίων του Δήμου Πρέβεζας.

Σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας μάλιστα το συγκεκριμένο έργο και η κατασκευή του έχει χαρακτηριστεί από συμβούλους της αντιπολίτευσης ως σκανδαλώδες θέμα στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζεται.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) αποφασίζει μέσα στις επόμενες 24 ώρες (εκτός κι αν αναβάλλει τη συζήτηση του θέματος), την έγκριση ή μη υπέρβασης προϋπολογισμού του υποέργου 4 «Διενέργεια σωστικών αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών» της Πράξης «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και βιολογικού καθαρισμού λυμάτων Δήμων Λούρου και Θεσπρωτικού- Β΄Φάση (Ολοκλήρωση) », Π.Ε. Πρέβεζας, Περιφέρειας Ηπείρου.

Η έγκριση έχει μεγάλη συνάφεια και με το αν θα παραταθεί εκ νέου το έργο.