Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 10:56

“Τρέχουν” για την πυροπροστασία στο Δήμο Πρέβεζας – Ένταση στην οικονομική επιτροπή για την απουσία αναλυτικής λίστας καθαρισμών (photo)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς, ψήφισε “παρών” κατά τη συζήτηση των θεμάτων:

“Έγκριση πρακτικού Νο 1 Αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών διαγωνισμού που αφορά «Εργασίες Πυροπροστασίας – Αυτεπάγγελτου Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων, Ακάλυπτων Χώρων Και Κλάδεμα Επικίνδυνων Δένδρων Δ.Ε. Πρέβεζας (Πολιτική Προστασία 2018)»” και “Έγκριση πρακτικού Νο 1 Αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών διαγωνισμού που αφορά «Εργασίες Πυροπροστασίας – Αυτεπάγγελτου Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων, Ακάλυπτων Χώρων Και Κλάδεμα Επικίνδυνων Δένδρων Δ.Ε. Λούρου - Ζαλόγγου (Πολιτική Προστασία 2018)» Το ανωτέρω θέμα είναι κατεπείγον λόγω της επείγουσας ανάγκης εκτέλεσης εργασιών πυροπροστασίας έτους 2018”.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λάζαρος Πιπιλίδης και τα μέλη της Επιτροπής κ.κ. Ματέρης και Γιαννουλάτος, κατηγόρησαν τον κ. Παππά για μικροπολιτική, την ώρα που ο κ. Παππάς τόνισε: “Θέλω να έχω αναλυτικό κατάλογο με τα χωράφια που θα καθαριστούν. Υπάρχει τέτοιος κατάλογος; Είναι 35.000 ευρώ στη μία περίπτωση και 43.000 στην άλλη... Δεν πρέπει να γνωρίζουμε;”.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Βασίλης Κωστούλας ρώτησε επίσης αν έχουν επιβληθεί πρόστιμα, χωρίς όμως να πάρει σαφή απάντηση...

Ο Δήμος Πρέβεζας “τρέχει” τις διαδικασίες, καθώς διανύουμε το καλοκαίρι και τα ζητήματα της πυροπροστασίας είναι κρίσιμα.