Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 13:24

Επιχειρηματικό Σχέδιο για να αξιοποιήσει δημιουργικά τη Δημοτική Περιουσία ετοιμάζει ο Δήμος Πάργας

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, ο Δήμος Πάργας προχωρά στην εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου και και Επιμέλεια Σύνταξης Φακέλου για τη Δράση: Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Περιουσίας του ΕΠΑΝΕΚ.

Πρόκειται για “επαγγελματική δουλειά”΄αναφορικά με τη στρατηγική που θα χαράξει για το θέμα ο Δήμος και η ανάθεση (κόστος 5.000 ευρώ) έγινε στην εταιρεία STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ (εταιρία Συμβούλων/ Μελετητών) με έδρα στο Μαρούσι.

Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της είναι η υποστήριξη, ως Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ), Τελικών Δικαιούχων διαφόρων χρηματοδοτικών πλαισίων στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στην διαχείριση έργων τα οποία εντάσσονται σε εθνικά και κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», ΠΕΠ κτλ), IΝTERREG, URBACT, MED, 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο ΕΤΑ, EQUAL κτλ).

Στα πλαίσια αυτά αναλαμβάνει και την εκπόνηση σχετικών μελετών (Επιχειρησιακά Σχέδια, Ωρίμανση Έργων, Τεχνικά Δελτία Έργων, Τεχνικές Προδιαγραφές, Τεύχη Προκήρυξης Διαγωνισμών, Μελέτες Σκοπιμότητας, Τεχνικοοικονομικές Μελέτες κτλ). Επίσης συμμετέχει και η ίδια  σε Έργα Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε&ΤΑ) καθώς και σε δράσεις που εμπίπτουν στο ΕΚΤ. Κύρια πελατειακή της βάση είναι οι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και γενικά το Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ, Σωματεία, ΜΚΟ, ΚΕΚ και, σε σταδιακά αυξανόμενο βαθμό, οι επιχειρήσεις.