Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 12:50

Αλλαγή στάσης για τα στρατόπεδα της Πρέβεζας – Διεκδικείται και ο Άγιος Γεώργιος και το άλσος Κάλμπαμπα

Τα συνεχόμενα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του atpreveza.gr, για τις συναντήσεις Τσακαλώτου-Μπαϊλη-Καμμένου και τη δημιουργία επιτροπής, με Πρόεδρο το διευθυντή της υπηρεσίας αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), Γιώργο Ζησιμάτο και συμμετοχή και του Δήμου Πρέβεζας, επιβεβαιώνονται μέχρι... κεραίας, από τον ίδιο το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους της ιστοσελίδας μας.

Σε ένα μίνι... briefing, που μας έκανε ο κ. Μπαϊλης, μας ενημέρωσε ότι είχε δημιουργηθεί μία παρανόηση αναφορικά με το Master Plan που συνέταξε εταιρεία για λογαριασμό του Δήμου Πρέβεζας (περίπτωση πολυτελών ξενοδοχείων), υποστηρίζοντας ότι δεν σήμαινε κιόλας ότι είναι η θέση του Δήμου η συγκεκριμένη για τα στρατόπεδα.

Ο κ. Μπαϊλης επισήμανε ότι ο Δήμος θα συνταχθεί με την άποψη του Υπουργείου Οικονομικών για τα στρατόπεδα, δε θα δεχθεί αυξημένες εμπορικές χρήσεις στο Σολωμού, ενώ διεκδικεί να ενταχθούν στο Δήμο τόσο το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, όσο και το άλσος Κάλμπαμπα.

Απομένει να δούμε αν θα έχουμε μία συνολική ανατροπή και λύση για ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Πρέβεζας από το Σολωμού, την Κυανή Ακτή, μέχρι και τον Παντοκράτορα.