Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 01:50

Τι «διαρρέουν» από τη FOPPEN στο atpreveza.gr για την καταγγελία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας

Μετά τη σοβαρή καταγγελία στην οποία προχώρησε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας για τη FOPPEN (δείτε ΕΔΩ), το atpreveza.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρείας, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, για να μεταφέρει μία πλήρη εικόνα των όσων έγιναν.

Στέλεχος της εταιρείας μας ανέφερε πως η FOPPEN δε θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, ωστόσο επιβεβαίωσε πως υπήρξε συμβάν με εργαζόμενους που αισθάνθηκαν δυσφορία και μετέβησαν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Μας μεταφέρθηκε από την εταιρεία πως το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τον ψεκασμό ήταν φυσικό και προτείνεται από όλες τις διεθνείς συμβάσεις, ενώ αντίστοιχα οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί από την ίδια την εταιρεία στον πίνακα ανακοινώσεων και η ίδια η εταιρεία ήταν εκείνη που σταμάτησε τον ψεκασμό, μόλις διαπίστωσε ότι ενοχλούνταν οι εργαζόμενοι, πάντα με την παρακολούθηση και τις συστάσεις-οδηγίες του γιατρού εργασίας.

Μας επισημάνθηκε ακόμη ότι η εταιρεία επικοινώνησε, παρέχοντας κάθε χρήσιμη πληροφορία και με την Παθολογική Κλινική του ΓΝ Πρέβεζας.

Παράλληλα η εταιρεία θεωρεί πως δίνει εργασία σε 255 άτομα στην περιοχή μας, τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και θεωρεί πως η οξύτητα της ανακοίνωσης του Σωματείου έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχει σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο.