Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 14:07

Ένωση Ιδιοκτήτων Ακινήτων Ν. Πρέβεζας: “Πρέπει η πόλη μας να παρουσιάζει μια αξιοπρεπή εικόνα και όχι μια εικόνα εγκατάλειψης και κακομοιριάς”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Πρέβεζας, σχετικά με καταγγελία αναγνωστών που δημοσιεύτηκε στο atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ):

“Διαβάσαμε στην ενημερωτική σας ιστοσελίδα, άρθρο που δημοσιεύσατε σχετικά με ακαθάριστο δημοτικό κοινόχρηστο χώρο που προβλέπεται να γίνει πλατεία ανάμεσα στις οδούς Σουλίου, Σανταρόζα και Μαυροκορδάτου.

Η ένωση μας έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό κατά το παρελθόν, γιατί σε ολόκληρη την πόλη είναι πολλοί οι κοινόχρηστοι χώροι που προβλέπονται να δημιουργηθούν πλατείες, παιδικές χαρές κ.λ.π. και βρίσκονται σε κατάσταση εγκατάλειψης με ανεξέλεγκτη βλάστηση δημιουργώντας κινδύνους για τους περιοίκους.

Που έχουν όμως χρησιμοποιηθεί τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν πληρώσει προς τον Δήμο Πρέβεζας, οι ιδιοκτήτες οικοπέδων με την ένταξή τους στο σχέδιο πόλεως?

Τα χρήματα αυτά προβλέπεται από τον νόμο να κατατίθενται σε ειδικό ταμείο για να κατασκευάζονται τα έργα υποδομής πλατείες κ.λ.π. σε οικοπεδικές εκτάσεις που παραχώρησαν υποχρεωτικά οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων κατά την ένταξη τους, στο σχέδιο πόλεως.

Ένα θέμα που θα ανοίξει η ένωση μας και θα ασχοληθεί συστηματικά από εδώ και στο εξής.

Γιατί πρέπει η πόλη μας να παρουσιάζει μια αξιοπρεπή εικόνα και όχι μια εικόνα εγκατάλειψης και κακομοιριάς.

 

Πρέβεζα 9/10/2018”.