Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 14:17

Τα “υπονοούμενα” για τα χαλίκια και τα ρουσφέτια στο Δήμο Πρέβεζας...

Ένας διάλογος με αρκετά πολιτικά υπονοούμενα έγινε ανάμεσα στο δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σήφη Σπυράκο και τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Λούρου Μπάμπη Κακιούζη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας.

Παραθέτουμε τη στιχομυθία:

 

Σπυράκος: “Παρατηρείται τώρα που μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο να κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα με χαλίκι. Δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται, οι πρόεδροι κοινοτήτων, οι Αντιδήμαρχοι να είναι οδηγοί και να κουβαλούν χαλίκια... Είναι στα πλαίσια της νομιμότητας κάτι τέτοιο; Στον παλιό Ωρωπό παρατηρείται μία.. εξόρυξη, που για εμάς είναι ευχή και κατάρα. Όλοι οι δρόμοι στον Ωρωπό είναι στρωμένοι με χαλίκι από εκεί. Οι δρόμοι δε θυμίζουν δρόμους να περνάει κόσμος. Αντιδήμαρχε το παραλάβατε το έργο; Είστε ικανοποιημένος;”

 

Κακιούζης: “Έγινε διαγωνισμός για την οδοποιία στη Δ.Ε. Λούρου και ο εργολάβος που πήρε το έργο όφειλε να κάνει ορισμένα μεροκάματα. Τα έκανε. Η υπηρεσία έχει όλα τα παραστατικά. Πόσα πρέπει να γίνουν...”

 IMG 1651

Σπυράκος: “Χαλίκι από πού παίρνει; Από το παράνομο νταμάρι; Ή το αγοράζει;”

 

Κακιούζης: “Από το νταμάρι με τη διαδικασία που προβλέπεται και από το εμπόριο”

 

Σπυράκος: “Ήταν στη σύμβαση από το νταμάρι;”

 

Κακιούζης: “Την Παρασκευή μας ζήτησε ο διευθυντής από το δημοτικό σχολείο να ρίξουμε χαλίκι. Και επειδή ήταν 1μ.μ. και είχαν φύγει οι υπάλληλοι, το πήρε το όχημα ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ωρωπού και το έριξε μέσα στο σχολείο. Στη συνέχεια είχε ζητήσει η Δόξα Ωρωπού να τοποθετηθούν κάποια σίδερα στο γήπεδο. Εκείνη τη στιγμή επειδή είχαν έρθει τα σίδερα, πήγε ο Πρόεδρος εκεί. Περάσαμε 1 το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία. Δεν ήταν κάτι μυστικό...”

 

Σπυράκος: “Τα ρουσφέτια πως γίνονται Δήμαρχε...”

 

Κακιούζης: “Απλώς να σας υπενθυμίσω ότι με είχατε εγκαλέσει γιατί δεν καθάρισα το αυλάκι στο σπίτι σας...”.

 

 

Σπυράκος: "Αυτά που λέτε είναι ψέματα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο".