Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 11:23

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το Υπερταμείο ζητά ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς

Την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας έστειλε ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς:

“Προς

Τον Πρόεδρο του

Δημοτικού Συμβουλίου

Πρέβεζας

 

Κοιν.: Γραφείο Δημάρχου

Κύριε Πρόεδρε,

 

Σας αποστέλλω το ομόφωνο ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. με ημερομηνία 17/10/2018 που αφορά την μη παραχώρηση στο Υπερταμείο τα ακίνητα των Δήμων.

Λόγω του επείγοντος παρακαλώ να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του ομόφωνου ψηφίσματος της ΚΕΔΕ.

 

 

Δημήτρης Παππάς

Επικεφαλής ΑΣΥΠ

 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο του ομόφωνου ψηφίσματος:

Ομόφωνο Ψήφισμα

Σε συνέχεια του ομόφωνου ψηφίσματός μας την 05/10/18, για την παραχώρηση των ακινήτων του δημοσίου στις τοπικές κοινωνίες και στους πολίτες και όχι στο Υπερταμείο, απαιτούμε από την κυβέρνηση την ακύρωση του ΦΕΚ Β 2320/19-6-2018 με το οποίο παραχωρούνται. Επίσης καλούμε τις δημοτικές αρχές όλης της χώρας, να λάβουν απόφαση για αίτηση ακυρότητας στο ΣΤΕ, για τους Κ.Α.Ε.Κ. που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ Β 2320/19-6-2018 και αφορούν ακίνητα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία τους ή υπάρχουν δρομολογημένες διαδικασίες να περάσουν στην ιδιοκτησία τους. Καλούνται τα Δημοτικά Συμβούλια αυστηρά έως την 25η Οκτωβρίου 2018 να έχουν αποστείλει την απόφασή τους στην ΚΕΔΕ, ώστε να αναληφθεί και να υποστηριχθεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος η σχετική νομική διαδικασία προσφυγής”.