Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 18:37

Δωρεά ενός φορητού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Στη δωρεά ενός φορητού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου Sonoscape x3 προς το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας προχώρησε η εταιρεία Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ.

IMG 3727

Το πρωί της Τετάρτης η διοίκηση του Νοσοκομείου πραγματοποίησε μια λιτή ευχαριστήρια τελετή για τη σημαντική αυτή δωρεά, με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μίλτο Παππά να επισημαίνει πως οι δωρητές του υπερηχοτομογράφου έδειξαν μια ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία.

IMG 3733

“Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε δύο ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και την αναγνώριση του ρόλου του νοσοκομείου της πόλης μας. Το θέμα της Υγείας που γνωρίζουμε όσοι είμαστε εδώ έχει αναφορά σε όλους τους πολίτες της πόλης και πιστεύω ότι η εστίαση όλων σε αυτό θα πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Την ιδιαίτερη ευαισθησία αυτή τη δείχνουν οι σημερινοί δωρητές. Πιστεύω να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αναισθησιολόγος κ. Αγγελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη χρησιμότητα του φορητού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου και τη σημαντικότητά του για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

IMG 3744

“Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε το φορητό υπέρηχο που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζητούσαμε να πάρουμε στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην κλινική μας αλλά και σε όλο το νοσοκομείο γιατί σιγά σιγά όλες οι ειδικότητες θα δουλέψουν κοντά του. Στην ουσία μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη και ποιοτικότερη αναισθησία, μιας κι έχουμε μεγαλύτερο εύρος περιοχικής αναισθησίας χρησιμοποιώντας τον υπέρηχο. Εμάς μας λύνει τα χέρια και μας κάνει πιο εύκολη και ποιοτικότερη τη δουλειά και σαφώς με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια” είπε ο κ. Αγγελάκης ο οποίος ευχαρίστησε τους δωρητές, ενώ τις δικές του ευχαριστίες εξέφρασε και ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα και της ιατρικής υπηρεσίας κ. Λέκκας, σημειώνοντας πως το αναισθησιολογικό είναι οι αφανείς ήρωες που βοηθούν όλες τις ειδικότητες και αυτό το μηχάνημα τους έχει λύσει τα χέρια και κατ επέκταση και του Νοσοκομείου.

IMG 3755

Εκπροσωπώντας τη Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ, ο κ. Ηλίας Τέφας εξήρε το έργο των γιατρών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σημειώνοντας πως η εταιρεία όπου μπορεί να συμβάλει θα το κάνει με χαρά.

IMG 3749

“Εγώ από πλευράς μου το θεωρώ υποχρέωση και αυτό που με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο είναι ότι αυτό το μηχάνημα σας βοηθάει, γιατί τη μεγάλη την προσπάθεια την κάνετε εσείς και όταν ξέρουμε ότι το νοσοκομείο μας προσπαθεί με πολλές δυσκολίες να σταθεί, αυτό οφείλεται σε εσάς. Εάν εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε έστω και πολύ λίγο χαρά μας είναι να το κάνουμε. Εμείς προσπαθούμε σαν εταιρεία να συμβάλλουμε με ό,τι μπορούμε κατά το δυνατόν γιατί η Υγεία είναι πολύτιμη και ό,τι μπορεί ο καθένας ας το το κάνει. Εγώ σας ευχαριστώ και εύχομαι να σας βοηθήσει και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο” κατέληξε ο κ. Τέφας.

Έκθεση εικόνων