Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 11:43

Με ικανοποιητική συμμετοχή οι εκλογές των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Πρέβεζας (photo)

Οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ν. Πρέβεζας ψήφισαν την Τετάρτη για τα υπηρεσιακά τους συμβούλια. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ekloges 3

ekloges 4

ekpaodeftikoi1

ekloges2

Ανακοινώσεις παρατάξεων:

 

Ε.Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας

 

Συνάδελφοι

 

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ΔΕ Ν. Πρέβεζας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για τη μεγάλη τιμή που της κάνατε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ αναδεικνύοντας την πρώτη δύναμη εκλέγοντας αιρετό εκπρόσωπό στο ΠΥΣΔΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ .

Όλοι οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ και πάλι σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας και υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας.

Με άποψη νέες ιδέες και προτάσεις θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία.

Μέσα από ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο, συνεργασία και ήπιους τόνους που δεν προσβάλουν τον εκπαιδευτικό μας χώρο αλλά και δεν χαρίζουν τίποτα, η ΔΑΚΕ συνεχίζει να μάχεται και να διεκδικεί ότι προωθεί και συμφέρει τον εκπαιδευτικό και την εκπαίδευση.

 

Μέτωπο Δράσης και Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών Πρέβεζας

 

Το Μέτωπο Δράσης και Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών Πρέβεζας (ΣΥΝΕΚ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας που επέλεξαν να το τιμήσουν με την επιλογή τους στις τρεις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Σε καιρούς που η παραπληροφόρηση, οι άναρθρες συνδικαλιστικές κραυγές κενές περιεχομένου και προτάσεων και ο νεοφιλελευθερισμός αναλαμβάνουν δράση, η συλλογικότητα των καθηγητών έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα επιβραβεύοντας τη συνεπή, αγωνιστική και ριζοσπαστική δράση που υπερασπίζεται αταλάντευτα το δημόσιο σχολείο και τη λειτουργία του. Μακριά από μονομέρειες και λογικές μονοπωλιακής δογματικής αλήθειας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε συνθετικά και ενωτικά να αντιπαλεύουουμε κάθε πολιτική που υποβαθμίζει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και περιστέλλει τα κοινωνικά δικαιώματα. Σε αυτή τη μάχη κανείς συνάδελφος και ενεργός πολίτης δεν περισσεύει.