Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:28

Zenith Workout Club – Γιάννης Καζούκας: Τα οφέλη του σύγχρονου διαδρόμου AIR RUNNER

Τέλος στην επιβαρυντική ηλεκροκίνηση.

Το AirRunner δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, αλλά αντλεί ενέργεια από την κίνηση του χρήστη. 

 

Είτε είστε αρχάριος αθλητής είτε ανταγωνιστής στα υψηλότερα επίπεδα, το μηχάνημα μπορεί να συμμορφωθεί άμεσα με την επιθυμητή ταχύτητά σας.

 IMG 4178

Σε αντίθεση με τους ηλεκτροκίνητους διαδρόμους το AIR RUNNER διαθέτει καμπυλωτό δάπεδο που ελέγχεται αποκλειστικά από τις κινήσεις και τη δύναμη του αθλητή που το χρησιμοποιεί.

 

Δεν υπάρχουν διακόπτες, κουμπιά και περίπλοκες ρυθμίσεις.

 

Είναι ένας διάδρομος που βοηθά στην προπόνηση και σας ανταμείβει ως προς την ορθολογική στάση του σώματος, την ισορροπία και το ρυθμό.

Δεν υπάρχει ρύθμιση μέγιστης ταχύτητας - εάν θέλετε να ωθήσετε τα όριά σας κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, το AirRunner θα σας εκπλήξει.

 

Θα εκπλαγείτε με την σκληρή προπόνηση που μπορεί να προέλθει από τη δύναμη των ποδιών σας .Η απώλεια θερμίδων μπορεί να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

 

Είναι ό,τι πλησιέστερο έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώσει το απλό περπάτημα αλλά και το κανονικό τρέξιμο.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προκαλεί κακώσεις και μόνιμες βλάβες στα γόνατα και τους γοφούς, όπως συμβαίνει με τον ηλεκροκίνητο διάδρομο.

 

Eπομένως ενδείκνυται και για ιατρική αποκατάσταση.

 zenithbannerneo

Η ενσωματωμένη κονσόλα AirRunner σας ενημερώνει για το χρόνο σας, τις θερμίδες που καίει, την απόσταση, την ταχύτητα, τα βάρη και το ρυθμό, με διαθέσιμα προγράμματα καρδιακού ρυθμού και διαστήματος.

 

Μία δοκιμή αξίζει!