Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 12:42

Σταύρος Μπένος: “Ο κ. Καχριμάνης προσέφερε μία υψηλή πολιτική στήριξη” - Δείτε πόσο κόστισε το launch event του “Διαζώματος” στην Ήπειρο

Στην έγκριση του οικονομικού απολογισμού που αφορά στο ταξίδι του Διαζώματος στην Ήπειρο στο πλαίσιο του launch event του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», προχώρησε το Δ.Σ. του σωματείου “Διάζωμα”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, κος Σταύρος Μπένος κατέθεσε τις εντυπώσεις του για την εναρκτήρια εκδήλωση – launch event του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου». Ο κος Μπένος, τόνισε πως στη διάρκεια του launch event συντελέστηκε ένα ποιοτικό άλμα, αφού πια είναι φανερό ότι με πρωτοπόρο τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη, οι πολίτες της Ηπείρου έχουν υιοθετήσει πνευματικά τη Διαδρομή. «Ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης προσέφερε μια υψηλή πολιτική στήριξη», συμπλήρωσε ο κος Μπένος, «Πλέον η Διαδρομή της Ηπείρου βγήκε στο φως, στην αγκαλιά της κοινωνίας των πολιτών και από το σημείο αυτό και έπειτα επιχειρείται η θεσμική και οικονομική στήριξη του προγράμματος, ώστε να αποτελέσει ένα παραδειγματικό πρότυπο διαχείρισης ολιστικής ποιότητας».

Στη συνέχεια ο κος Μπένος έθεσε υπόψη των μελών τον οικονομικό απολογισμό του ταξιδιού του Διαζώματος στην Ήπειρο στο πλαίσιο του launch event του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», ύψους 17.202,39 €.

 

Δείτε αναλυτικά:

launch event