Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:14

Φοιτητικός Διαγωνισμός από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και το Επιμελητήριο Πρέβεζας, για τη συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας

Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Πρέβεζας προκηρύσσουν Φοιτητικό Διαγωνισμό για τη συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας με θέμα την “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” για τους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει μέχρι την 8η Φεβρουαρίου 2019 να δηλώσουν στη γραμματεία του τμήματος τον τίτλο της εργασίας, η οποία πρέπει να περιέχει ένα παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σε κάθε εργασία μπορεί να συμμετέχουν μέχρι δύο φοιτητές και οι εργασίες πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019 στη γραμματεία του τμήματος, έτσι ώστε να κριθούν από επιτροπή καθηγητών του τμήματος.

Οι τρεις καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν ως εξής:

Η πρώτη με το χρηματικό βραβείο των 500,00€,

η δεύτερη με το χρηματικό βραβείο των 300,00€ και

η τρίτη με το χρηματικό βραβείο των 200,00€.

Το χρηματικό βραβείο είναι χορηγία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Τον Οκτώβριο του 2019 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το τμήμα θα παρουσιαστούν οι εργασίες, θα αποδοθούν τα χρηματικά έπαθλα και θα χορηγηθεί ο σχετικός τίτλος για τις τρεις καλύτερες εργασίες.

Στην εκδήλωση το Επιμελητήριο Πρέβεζας θα παρουσιάσει τους σκοπούς και τις δράσεις του.

Ο Πρόεδρος του τμήματος

Χαρίλαος Ναξάκης
Καθηγητής