Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 12:42

“Πρόβλημα” με τη θέση του μόνιμου Παθολόγου στο ΓΝ Πρέβεζας – Ευχάριστα νέα για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Μπροστά σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε αρκετές περιπτώσεις συνολικά το ΕΣΥ βρίσκεται το Νοσοκομείο Πρέβεζας και ειδικότερα η “πολύπαθη” κατά το παρελθόν παθολογική κλινική του.

Η θέση που προκηρύχθηκε από την 6η ΥΠΕ για την πρόσληψη μόνιμου Παθολόγου στην κλινική, δεν μπόρεσε να καλυφθεί, καθώς το ενδιαφέρον των ιατρών ήταν μηδενικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr η θέση θα προκηρυχθεί και πάλι τον επόμενο μήνα με την ελπίδα να υπάρξει αυτή τη φορά ενδιαφέρον και να καλυφθεί η θέση.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στην παθολογική κλινική του ΓΝ Πρέβεζας υπηρετούν 2 μόνιμοι ιατροί και μία επικουρικός, ενώ στις εφημερίες συνδράμει και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καναλακίου.

Στον αντίποδα ικανοποίηση επικρατεί στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, καθώς θα αποσπαστεί από τον “Ευαγγελισμό” ιατρός μέσα στις επόμενες ημέρες και η κλινική θα λειτουργεί πλέον με δύο μόνιμους και μία επικουρική ιατρό.

Μέσα στις επόμενες 20 ημέρες αναμένεται να αναλάβει υπηρεσία και η επικουρική ιατρός που προσελήφθη στη μαιευτική-γυναικολογική κλινική (δείτε ΕΔΩ).