Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 00:55

Νέα δίκη την Τετάρτη για 13 άτομα του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Πρέβεζα-Ανακοίνωση από το ΠΑΜΕ Πρέβεζας

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Γραμματεία ΠΑΜΕ Πρέβεζας:

Την Τετάρτη 13 Φλεβάρη δίνουμε μαχητική- δυναμική απάντηση στην καταστολή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σέρνει ξανά στα δικαστήρια, σε δύο δίκες, 13 πρωτοπόρα στελέχη του κίνηματος που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις υπεράσπισης πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας. 

Είναι προφανές ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να τιμωρήσει τα σωματεία και όσους αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της, να εκφοβίσει τον κόσμο, ώστε να μην αντιδρά στην αρπαγή των σπιτιών του και της περιουσίας του. Χτυπιούνται στελέχη του κινήματος προκειμένου να φοβηθούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Όσα μέτρα εκφοβισμού και καταστολής και αν επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και το αστικό κράτος για να επικρατήσει "σιγή νεκροταφείου", δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει από το ταξικό εργατικό κίνημα το οποίο ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, βάζοντας μπροστά τις δικές τους ανάγκες.

Όλοι τη Τετάρτη 13 Φλεβάρη στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Πρέβεζας.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!