Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 13:43

Το Μεταπτυχιακό του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έκοψε την πίτα του

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Πρέβεζα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σταύρος Νικολόπουλος, Καθηγητής και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης κ. Αναστάσιος Τσίνας, Καθηγητής. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Καθηγητές του Τμήματος και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Διευθυντή του Π.Μ.Σ., κ. Κωνσταντίνου Καραμάνη, Αν. Καθηγητή ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης ευχόμενος σε όλους Καλή Χρονιά.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταύρος Νικολόπουλος, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην προσφώνησή του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλή πρόοδο στους φοιτητές και ανέφερε ότι για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπάρχουν νέες προκλήσεις και ανοίγονται πλέον άλλοι ορίζοντες, μία προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί παράλληλα από τα Μέλη ΔΕΠ και από τους φοιτητές.

Τέλος, ο κ. Αναστάσιος Τσίνας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης, πήρε το λόγο και ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους, καλή πρόοδο στους φοιτητές τονίζοντας ότι είναι αξιέπαινοι και τους αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια που αποφάσισαν σε μία τέτοια περίοδο της ζωής τους, όντας ήδη επαγγελματίες οι περισσότεροι, να παρακολουθήσουν ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερό τον εκπρόσωπο των Μεταπτυχιακών φοιτητών κ. Ντάνο Ευάγγελο.