Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 11:00

Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας με μοναδικό θέμα το Λιμάνι ζητούν 13 δημοτικοί σύμβουλοι

Την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας με τακτικό και μοναδικό θέμα την ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το λιμάνι,αλλά και όσα σχετικά εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ζητούν με επιστολή τους 13 δημοτικοί σύμβουλοι με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Κορωναίο.

Η επιστολή που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμάραντος Σταύρος, Βαρτελάτου Στυλιανή, Καζάκου Παρθενία, Καλλίνικος Διονύσιος, Κατέρης Κωνσταντίνος, Κλάπας Μιλτιάδης, Κωστούλας Βασίλειος, Κώτσης Δημήτριος, Νίτσας Γεώργιος, Παπαδιώτης Γεώργιος, Ροπόκης Ευάγγελος, Σπυράκος Ιωσήφ και Τσόγκα Ελένη αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε έχοντας υπ’ όψιν:

1) το άρθρο 3 παράγρ.3δ του καταστατικού λειτουργίας του Δημοτ. Συμβουλίου,

2) τις συζητήσεις, ενημερώσεις, ερωτήσεις, σχετικά με το Εμπορικό και το Τουριστικό λιμάνι στα τελευταία Δημοτ. Συμβούλια και

3) την επιτακτική ανάγκη σύγκλησης του Δημοτ. Συμβουλίου, όπως την αποτυπώνουν σε σχετική επιστολή τους οι λιμενεργάτες και όλοι οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι,

Ζητούμε:

Την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με τακτικό και μοναδικό θέμα: Ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το λιμάνι, εμπορικό, τουριστικό, αλιευτικό, την παραλία, αλλά και όσα σχετικά εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ως αρμόδιου φορέα εκμετάλλευσης και διαχείρισης, διότι ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σαφείς απαντήσεις και σε αρκετά θέματα καμία απάντηση.