Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 01:39

«Να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Πρέβεζα»

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το βουλευτή του Κόμματος, Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία της Τετάρτης και αποκατάσταση στο 100% τόσο για το αγροτικό κεφάλαιο όσο και για τη φυτική παραγωγή, επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες την Πρέβεζα.

«Σοβαρές και εκτεταμένες ζημιές στο αγροτικό κεφάλαιο και τη φυτική παραγωγή προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που έπληξε την Πρέβεζα. Οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες και εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή καταστράφηκαν ολοσχερώς. Οι ζημιές υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ζημιές έπαθαν και αλιευτικά σκάφη. Από τη μανία του ανέμου ξηλώθηκαν, επίσης, στέγες στον καταυλισμό των τσιγγάνων», αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, το οποίο είναι αποφασισμένο να σταθεί πλάι στους αγρότες-παραγωγούς της Πρέβεζας, στη ζημιά που έπαθαν.

Ο κ. Μωραϊτης μάλιστα δεσμεύτηκε πως το ΚΚΕ θα φέρει στη Βουλή σήμερα ή αύριο με τη μορφή επίκαιρης ερώτησης το θέμα των ζημιών στην Πρέβεζα.