Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 12:37

Με 57 θέματα συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας

Με 57 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στις 18.30 το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας:

1. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: « ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΣΒΔΕ) ».

2. Έγκριση πρώτου σταδίου της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Πρεβέζης.

3. Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» / Άξονας Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)».

4. ΈΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» .

5. Τροποποίηση της αρ. 637/2018 απόφασης Δ.Σ περί έγκρισης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για την υποβολή των μελέτης “ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΏΝ ΠΗΓΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ” .

6. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο: « Αποκατάσταση πρόσβασης στην περιοχή του ΤΟΕΒ Λάμαρης του Δήμου Πρέβεζας » προϋπολογισμού 105.000,00 (με Φ.Π.Α.) ΕΥΡΩ.

7. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για το έργο: « ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΟΥ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ» προϋπολογισμού 680.920,00 (με Φ.Π.Α.) ΕΥΡΩ.

8. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΡΓΟ 2003ΣΕ05500005 – ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ».

9. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΝΕΡΩΝ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΚ. ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ».

10.Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2019.

11.Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πρέβεζας .

12.Καθιέρωση συστήματος μοριοδότησης κριτηρίων για τις εγγραφές νηπίων.

13.΄Εγκριση 1ης /2019 έκθεσης της αρμόδιας επιτροπής εγγραφών -επανεγγραφών -μεταγραφών - διαγραφών νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Πρέβεζας για το σχολικό έτος 20182019.

14.Μεταφορά υλοποιούμενου προγράμματος: «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 20182019 στο Δήμο Πρέβεζας.

15.Τροποποίηση της αρθμ. 677/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

16.Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός εξουσιοδοτημένων οργάνων για την κίνηση του λογαριασμού.

17.Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την υλοποίηση της πράξης:«Εκπόνηση σχεδίου δράσης για τη βιώσιμη Ενέργεια Δήμου Πρέβεζας».

18.Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του ιδρύματος με την επωνυμία «Ευγηρίας Ίδρυμα» της Ι.Μ Νικοπόλεως & Πρεβέζης.

19.ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» ΕΤΟΥΣ 2019.

20.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση της μουσικής παράστασης του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας με τίτλο: «Πορτρέτα Γυναικών».

21.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για τη διενέργεια δαπανών για τη διοργάνωση όλων των Πασχαλινών εκδηλώσεων σε όλες τις Δ.Ε. Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

22.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλες τις Δ.Ε. Ενότητες του Δήμου Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και των εκδηλώσεων για τα Παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρή Δευτέρα.

23.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για τη διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση του 7ου Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους.

24.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για πραγματοποίησης εκδήλωσης διοργάνωσης “Εαρινής γιορτής των τεχνών” του Δήμου Πρέβεζας σε συνεργασία με τοπικούς δημιουργούς-καλλιτέχνες .

25.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων και εξειδίκευση πίστωσης για διάφορες εκδηλώσεις στο Δήμο Πρέβεζας.

26.Λήψη απόφασης αποδοχής η όχι δακοκτονίας, για το έτος 2019.

27.Εξέταση αίτησης για τοποθέτηση <ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ> ,σε κοινόχρηστο χώρο στην πλατεία της παραλίας Τοπικής Κοινότητας Καναλίου, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

28.Εκμίσθωση δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στη θέση "ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ", Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας, Δήμου Πρέβεζας.

29.Έγκριση εκμίσθωσης χώρων αιγιαλού και παραλίας στην Τοπική Κοινότητα Μύτικα, Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας, Δήμου Πρέβεζας.

30.Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στη θέση «ΒΑΡΚΑ» Τοπικής Κοινότητας Καμαρίνας, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας, για κατασκευή πρόχειρων σταυλικών εγκαταστάσεων.

31.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων στην Τοπική Κοινότητα Λούρου, Δημοτικής Κοινότητας Λούρου Δήμου Πρέβεζας.

32.Έγκριση εκμίσθωσης του υπ΄ αριθ. -12- καταστήματος του Εμπορικού Κέντρου Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού, Δημοτικής Ενότητας Λούρου, Δήμου Πρέβεζας.

33.Έγκριση 2ου πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσία με τίτλο «Σ018 Προμήθεια ψυχρής ασφάλτου Δήμου Πρέβεζας» ΟΜΑΔΑ Β. ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

34.Έγκριση 3ου και 4ου πρωτοκόλλου παραλαβής Υπηρεσίας : «Σ018 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε.ΛΟΥΡΟΥ» (αφορά τα Τμήματα 2 και 3).

35.Έγκριση του πρωτοκόλου παραλαβής υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας εργαζομένων του Δήμου Πρέβεζας.

36.΄Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας:Μουσική Εκδήλωση στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς ”Μαριλίζα Παπαδούρη – Παππαγγελίδη & Δημήτρης Παππαγγελίδης”.

37.΄Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας : Μουσική Εκδήλωση – Συναυλία με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια στη ΔΕ ΛΟΥΡΟΥ.

38.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Μουσική Εκδήλωση – Συναυλία με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια στη Δ.Ε. ΖΑΛΟΓΓΟΥ .

39.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Μετακίνηση ΚΡΟΤΑΛΑΡΤΑ από την Αρτα- Πρέβεζα – Άρτα για τη συμμετοχή σε εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς.

40.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Ηχητική Κάλυψη για τις εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου.

41.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσίας: Διεξαγωγή θεατρικής παράστασης Χριστούγεννα με τους αδελφούς Γκριμ.

42.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ (MAN) ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

43.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

44.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (MASTER PLAN) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

45.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Υπηρεσίες Συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) έως 31/12/2018 και αποπληρωμή του έργου.

46.Εγκριση πρωτόκολλου οριστικής παραλαβής για την υπηρεσία “ Παρουσίαση- Προβολή του Δήμου Πρέβεζας στο ICONS TRAVELLERS που θα αναρτηθεί στο travelstyle.gr απο τις 1 Ιουλίου μέχρι το τέλος του 2018 ( δωρεάν παροχή 2 δημοσιογραφικών σελίδων στο εντυπο τεύχος του Icons travellers ) σύμφωνα με την απόφαση 4/2018 της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας.

47.Έγκριση 8ου πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ε.ΖΑΛΟΓΓΟΥ».

48.Έγκριση 10ου πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Δ.Ε.ΛΟΥΡΟΥ» .

49.Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής Υπηρεσιών Τμήματος Καθαριότητας, Δ/νσης Αγροτ. Ανάπτυξης Περιβάλλοντος Καθαριότητας & Πρασίνου: i. Μεταφορά ανακυκλώσιμων δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας 2018-19, μηνός Ιανουαρίου 2018 ii. Μεταφόρτωση & Μεταφορά Απορριμμάτων Δήμου Πρέβεζας 2019, χρονικό διάστημα16/1/2019-15/2/2019.

50.Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής Υπηρεσίας : Επισκευή συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Πρέβεζας, περιόδου 09.01.2019 – 19.02.2019.

51.Έγκριση πρωτόκολλου παραλαβής Υπηρεσίας : Φροντίδα και καθαριότητα των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού κυνοκομείου (4η5η πιστοποίηση).

52.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ».

53.Έγκριση μετακίνησης δημάρχου και αιρετών για υπηρεσία εκτός έδρας.

54.Παράταση χρήσης αθλητικού χώρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

55.Έγκριση εγγραφών ατόμων στη νέα δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ έναντι τροφείων.

56.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 28 -3-2019 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ « ΠΡΩΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ».

57.Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/2018 για την διενέργεια δαπανών για την πραγματοποίηση του εορτασμού του Εαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής μας Επετείου στη ΔΕ Λούρου.