Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 12:04

Δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Μπαΐλη ο Νίκος Πανταζής – “Φεύγω με ψηλά το κεφάλι...”

Σας είχαμε προϊδεάσει για την πρόθεση δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία” του νυν Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη, να αποχωρήσουν από την παράταξη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Πανταζής, ο οποίος δήλωσε στο atpreveza.gr:

“Έπειτα από πέντε χρόνια αδιάλειπτης και συνεπούς παρουσίας μου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, έχοντας υπηρετήσει το Δήμο εκτός των άλλων από την ιδιαίτερα τιμητική για εμένα θέση του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Λούρου, είμαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω πως δε θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη “Δημοτική Συνεργασία”.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν, όλους και όλες με τους οποίους δώσαμε κοινές πολιτικές μάχες πάντα με γνώμονα το συμφέρον του λαού της Πρέβεζας, πάντα με γνώμονα το συμφέρον και του κατοίκου του πιο απομακρυσμένου χωριού του Δήμου μας. Δεν ήμουν καθισμένος στην καρέκλα ενός γραφείου, αλλά έξω στην κοινωνία και τον κόσμο. Δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας για το καλύτερο. Προσπαθώντας να υπηρετήσω τις ανάγκες τους και να εκτελέσω το καθήκον μου, το οποίο εκείνοι μου χάρισαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη για την τιμή να με συμπεριλάβει το 2014 στο ψηφοδέλτιό του.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών και τα αποτελέσματα που πιστεύω πέτυχα, για εμένα προσωπικά ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.

Δε θα είμαι ξανά υποψήφιος με τη “Δημοτική Συνεργασία” γιατί η συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων μετατράπηκε σε αποφάσεις από... ομαδούλες πλησίον του Δημάρχου και αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Μετατράπηκε σε έλλειψη εμπιστοσύνης και προσωπικές αιχμές και εναντίον μου.

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, όπως μπήκα σε αυτή την παράταξη.

Κι επειδή οι καιροί είναι πονηροί, δηλώνω ότι δε θα είμαι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είμαι και ανενεργός. Θα στηρίξω με όποιες δυνάμεις έχω όποιον και όποια υπηρετεί τις ίδιες αξίες με εμένα.

 

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!”.