Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 00:52

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας ο Θ. Κατσαούνος

Στην αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας και στην εκλογή νέου Προέδρου και νέου Αντιπροέδρου αναγκάστηκε να προχωρήσει το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, μετά την παραίτηση του κ. Συγκούνα και την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κατσιπανέλη.

Μετά τις απαραίτητες εκλογικές διαδικασίες που έγιναν στη συνεδρίαση της Παρασκευής, οι κύριοι Αναγνώστου και Χατζόπουλος εξελέγησαν κατά πλειοψηφία ως τακτικά μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και ο κ. Αυδίκος ως αναπληρωματικό, ενώ ο κ. Κατσαούνος εκλέχτηκε πρόεδρος και η κα Αγγέλη αντιπρόεδρος.

Η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα Καζάκου δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον κ. Κατσαούνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Ο κ. Κατσαούνος συμμετείχε σε πολλές διαδικασίες των οικονομικών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στην προηγούμενη διοίκηση. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλα τα θέματα, εξαιτίας της συμβολής του πήραμε και τον Ορκωτό Λογιστή, ο οποίος ξεκαθάρισε πολλά πράγματα. Και αν θυμάστε στην τοποθέτησή του είπε κάποια πράγματα, ότι πολλοί γλιτώσαμε με την τοποθέτηση του ορκωτού λογιστή. Τα γνωρίζει για αυτό και στην τοποθέτησή του στην πολύωρη συνεδρίαση θέλω να τον συγχαρώ γιατί ήταν άκρως ειλικρινής, σαφής,  σωστός και σοβαρός. Σοβαρός δεν το λέω από αβρότητα, όντως είναι. Του εύχομαι καλή επιτυχία, σιδεροκέφαλος και να είναι καλά”.