Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 03:10

Χωρίς νερό οι Παπαδάτες εδώ και δέκα μέρες!

Χωρίς νερό είναι τις τελευταίες δέκα ημέρες περισσότερα από τα μισά σπίτια των Παπαδατών σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων.

Μια βλάβη στο ταμπλό του συστήματος ύδρευσης έγινε αφορμή να σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή νερού στο μισό και πλέον χωριό κι έτσι οι κάτοικοι αναγκάζονται να αγοράζουν ή να κουβαλούν νερό προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

«Τα χρήματα που απαιτούνται είναι ελάχιστα για την επισκευή» επισημαίνουν οι κάτοικοι των Παπαδατών, οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Όπως αναφέρουν, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά ένα εργοστάσιο ελαιουργίας που λειτουργεί στην περιοχή αναγκάστηκε να σταματήσει τις τελευταίες μέρες την λειτουργία του παρότι βρίσκεται στο «ζενίθ» της παραγωγής του. Μάλιστα η έλλειψη νερού καθιστά αδύνατη και την λειτουργία των καλοριφέρ σε μια μάλιστα περίοδο με χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι κάτοικοι των Παπαδατών απευθύνουν έκκληση στους αρμόδιους να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην αποκατάσταση της βλάβης.

Το χωριο επισκέφθηκε χθες και ο Δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης και συνομίλησε με τους κατοίκους για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυσή του.